Details, Fiction and su kaçağı tespiti

Wiki Article

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek adına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum amount hasar ile onarım yapıyoruz.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da su kaçak tespiti sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz three kolay adımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik su kaçağı tespiti bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde su kaçak tespiti yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat firmamız son sistem kameralı cihazlarla su tesisatçısı duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Su tesisatlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve bakımının yapılması da su kaçağı riskini azaltmada etkilidir.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar su tesisatçısı verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık verir.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini kullanabilirsiniz.

Report this wiki page